החוג למדעי המחשב

ראש/ת החוג: ד"ר יצחק ברון izhakbr@herzog.ac.il

מדעי המחשב הוא חוג יוקרתי המעניק ללומד אתגרים אינטלקטואליים רבים וחשיפה לחידושים טכנולוגיים ועדכניים. הלימודים בחוג מקנים ידע תאורטי ויישומי בתחום מדעי המחשב. קורסי החוג מורכבים מקורסי תכנות בסיסיים ונושאים מתקדמים כמו תכנות רובוטים, תכנות ביישומוני אנדרואיד ותכנות בסביבת אינטרנט.

מטרות התכנית

להקנות לתלמידי החוג השכלה אקדמית מעמיקה בתחום מדעי המחשב ולהכשיר אותם להוראה בחינוך העל־יסודי.

מבנה הלימודים

•   מספר ש"ש : 38
  •   ימי לימוד : מגדל עוז: ה, אלון שבות: א
לפרטים נוספים

חובות החוג

חובות נוספות לסיום התואר

צור קשר

ראשת החוג:  ד"ר יצחק ברון
דוא"ל:  izhakbr@herzog.ac.il
שעות קבלה: בתיאום מראש

מרכז הרישום:
טלפון: 02-9937337
דוא"ל: rishum@herzog.ac.il

כתובת למשלוח דואר:
המכללה האקדמית הרצוג, אלון שבות, גוש עציון 9043300

תנאי קבלה

תנאי קבלה לתואר ראשון

1. עמידה בתנאי קבלה כלליים של המכללה.
  2. בגרות במתמטיקה ברמה של 4 יח"ל לפחות.
  3. השתתפות בקורס אשנב למתמטיקה וציון לפחות של 60 במבחן הסיום. הקורס כולל חזרה ורענון של תכנים מתוכנית הלימודים 4-5 יח' וגם מספר נושאים נוספים שדרושים בתחילת הלימודים. פרטים על מועד הקורס, מועד המבחן ורשימת הנושאים של קורס המכינה, מופיעים כאן

תנאי קבלה להסבת אקדמאים ולהרחבת הסמכה:

1. עמידה בתנאי קבלה כלליים של המכללה.
  2. השתתפות בקורס אשנב למתמטיקה וציון לפחות של 60 במבחן הסיום. הקורס כולל חזרה ורענון של תכנים מתוכנית הלימודים 4-5 יח' וגם מספר נושאים נוספים שדרושים בתחילת הלימודים. פרטים על מועד הקורס, מועד המבחן ורשימת הנושאים של קורס המכינה, מופיעים כאן

למידע על הכרה בלימודים קודמים לחץ כאן

עידוד מצוינות

תוכנית רג"ב (ראש גדול בהוראה):
התוכנית המובילה בישראל למצטיינים מתחום לימודי החינוך וההוראה שמטרתה לגייס סטודנטים בעלי יכולות גבוהות ולהכשירם להיות מורים מובילים, מחנכים מצוינים ומנהיגים חינוכיים. התוכנית מאפשרת לסטודנטים מצטיינים לסיים תואר ראשון (B.Ed)  במשך 3 שנות לימוד בלבד ובסבסוד מלא וליהנות מהטבות נוספות הכוללות מלגת קיום שנתית, שכר מוגדל בתקופת הסטאז' ואפשרות להמשיך ללימודי תואר שני ללא צורך בוותק בהוראה.

לפרטים נוספים אודות התוכנית לחצו כאן

רשימת השיעורים

גברים

נשים

שכר לימוד

לפרטים על שכר לימוד אנא לחצו כאן

מלגות וסיוע בשכר לימוד

מכללת הרצוג מעניקה מלגות וסיוע בשכר לימוד במגוון אפשרויות ומסלולים. הסיוע הוא לסטודנטים מתחילים, או כאלה שנמצאים כבר במהלך הלימודים ונזקקים לסיוע.

למידע המלא על תהליך המלגות והסיוע בשכר לימוד לחצו כאן

למעוניינים במידע על מלגות חיצוניות  לחצו כאן

למידה מקוונת

כחלק ממערך הקורסים במכללה אנו מעמידים לרשות הסטודנטים מגוון רחב של קורסים מקוונים בכדי לאפשר למידה מרחוק. חלק מהקורסים מיועדים לתלמידים הסדירים,

וחלקם ללומדים לתעודת הוראה והרחבת הסמכה, למשתלמים וללומדים תורה לשמה.

הלמידה מתבצעת מרחוק באמצעות האינטרנט.

מספר הקורסים המקוונים שניתן לשלב במסגרת התואר משתנים בהתאם לחוגים בהם תבחרו ללמוד.

לרשימת הקורסים ולפרטים נוספים לחצו כאן

תוכניות ייחודיות

תוכניות העשרה ייחודיות:
אנו רואים בתקופת הלימודים הזדמנות להעצמה אישית, על-כן פתחנו מספר תוכניות העשרה ייחודיות למכללה המאפשרות לכלל הסטודנטים ליהנות מהתמחויות ופעילויות פורצות דרך.
כל תוכניות ההעשרה מסובסדות באופן מלא ובחלקם אף ניתנות מלגות.

לפרטים אודות תוכניות ייחודיות לחצו כאן

אנשי סגל